Перголите са необичайно красиви мрежести дървени конструкции, които са първообраз на обикновения навес или беседка. Дървените перголи са способни да предадат индивидуален стил и необикновен дизайн на любимата фасада или озеленена територия.

Защо се използват дървени перголи
Какво ви се набива в очи, когато за пръв път погледнете към някоя сграда? Почти сигурно е, че това е фасадата, и съгласете се, че тя изглежда значително по-красива, ако я окрасява красива дървена пергола. Дървените перголи, които предлага нашата фирма,  имат за цел да предадат на вашето здание приятен и запомнящ се вид.

Дървените перголи ще придадат очарование и изящност, а така също и надеждна защита от капризите на природата, като слънце или дъжд.

От какви материали се изготвят дървените перголи
За направата на дървени перголи ние използваме различни видове дървен материал: бор, смърч, дъб, бреза.

Дървената пергола може да се съчетае с текстил, тръстика, метал и други материали по ваш вкус. Най-доброто и съвременно съчетание е дърво и текстил. Тъканта се развява от вятъра като платна, красиво и романтично и създава комфорт, при това цветовете могат да бъдат подбрани в съответствие с вашият интериор. При необходимост плата може да се сваля, пере или замени, за да можете бързо да промените интериора.

С какви форми са дървените перголи
Дървените перголи могат да бъдат с различни форми. Въпросът с каква форма и какво съчетание на материали ще бъде вашата пергола, се решава лесно, благодарение на дизайнер и архитект.
Дървените перголи се препоръчва да са в такъв стил, в какъвто е и сградата.

Къде се използват дървени перголи
Дървените перголи могат да станат прекрасно украшение за терасата, балкона, за входа, както и на други места във вашият дом.

Дървени перголи тип беседка
Дървените перголи могат да бъдат тип беседка. Лятото е най-прекрасният сезон в годината! Достатъчно е да усетите  вечерният мирис на тревата, лекият бриз,  за да се почувствате щастливи
Спасявайки се от жегата и градската суета, ние търсим място за почивка на сянка в природата. За създаване на романтика в интериора, нашата фирма  предлага оригинални дървени перголи тип беседка. Те не само ще украсят вашият двор, ще създадат сянка и прохлада, но и ще направят обстановката по-уютна.

Дървени перголи за тераси на кафенета и ресторанти
Представете си такава ситуация – вървите в горещината по улицата и изнемогвате от жега и жажда. По пътя забелязвате малко кафене със маси на улицата. Вътре е прохладно, а на улицата масите стоят под изпепеляващото слънце. Добрият стопанин ще направи всичко възможно, за да създаде максимален комфорт за своите посетители. Още повече, че съвременните дървени перголи са леки, лесно се монтират и са надеждна защита от дъжд и слънце.

Грижа за дървените перголи
Дървените перголи изискват определена грижа. Дървените материали са уязвими от външни фактори,  но посредством обработката им със специални препарати, може да се намали риска до минимум. Нашите специалисти ще ви консултират и подробно ще ви раскажат как да се грижите за дървените перголи. Всички  предлагани от фирма конструкции, са изготвени от висококачествени материали и ще ви служат дълги години.